Friday, May 27, 2011

new environment....i like it!!!

finally aku praktikal kat prima reka konsultan ipoh mali...
dis week aku spend time kat ofis jer....nak hbs2 br de bnda nak blajar..bajar autocad....kreadit to fahmi n abg syed yg tlng ajarkan..nest week nak msuk site dah...mcm mn le rupenya....hurmm...bosan pn de gak duk ofis mulut x leh bsng seperti biasa..huarghhhh....
but..i got new friends...kak hairul,kak jam,hanis,da,arman,adam,fahmi,abg syed,nazri,abg lan,hehhe...ramaikan kawan kite...kite suke2!!!!....pe pun smile always...aku bnyak blajar susah setakat nie...n aku bersyukur dgn apa yg aku de skarang but i hv to move to other stage....
kawan2 baik suma dh kawen...aku nie jer blom lg..semak2...mr.elmo...cepatlah masuk meminang hahaha...(going crazy)....hopefully, pe yg aku buat dpt keberkatan n disukai ramai....love u ollss...

Saturday, May 7, 2011

PERPISAHAN...I HATE DAT...

akhirnya habislah sudah kehidupan aku selama 3 tahun di UTHM...
hurmm..banyak yg berlaku...susah,pahit,manis,masam,tawar suma da...
6/5 last paper aku ...puas hati je lbh tp result x taw lg...de aku kisah janji hbs...hahahah
mlm smalm dinner ngan PM azizan...mkn steambot tue...hbs melecur tangan ms grill...
hari nie plak dapat makan soto KAK YAN kat Pura Cendana...sedap gile..
sempat jumpa si sepet sblom dia balik..sedih..
then,cuya plak blah tinggalkan aku n wanie..sedih siot...huhuh
bnyak kenangan manis n pahit ms aku kat c nie...bnyak sgt kenangan aku rs, aku xkan lupa smpai bila2...kat c nie aku jumpa kawan2 baru yg sgt2 aku syg..si gigi besi,mickey mouse,"pakcik",:makcik",si sepet,duan,si botak,si ir...,si inche hajat,si pemalu,hahhaa(suma bukan nm sebenar)..hahha...kawan2 yg paling aku syg...aku harap aku akan jadi shabat mereka smpai bila2...love u olls...sayang nak tinggalkan UTHM yg cantik nie(br perasan u aku plng cantik n damai)...nie pn sedar slpas last paper smlam balik nek bas ronda2 satu u..amazing!!!...so,kawan2 jangan lupakan aku k...