Posts

Showing posts from March, 2011

PSM....FYP...FINAL...

feel tired and nervous...2 weeks to submit my paper works aka thesis...everything in blur...but i confident that my airport pavement is success.. dis is my fnal year...hopefully,i can move to another part in my life.>working life.. also my personal life,....MAY ALLAH BLESS ME N ALSO MY FRIENDS!!!!

careless~care4~carefree..hahahah

salam semua..,berakhirlah test 2 loji tadi...hush~~~ade plak yg slah jawab...CARELESS...nie perkara yg x pernh luput dlm hidup kita.... hurmmm...dapat mkan jagung bakar release tension for a while..yeah!!!.. lpas nie nak buat psm plak....aduh,pening2.... manalah mr.elmo kite...dh tido...:) penat sgtlah tue...cian die.... si mascotek nie katanya nak jamming...jadi ke x nie?... just waitting....mulut nie nak mkan lg..haiyo..makan manyak lo....hahahha do i increase my weight.....OH! no...hush~~~...

pasar malam

wednesday is pasar malam day...huahuah..bosan2 study loji nak test mlm nie p lah psr malam taman u depan kolej aku nie...dtng je hari rabu dh jd pening nak makan apa?...asyik2 laksa..pedal bakar...bored...last2 td makanlah pedal bakar,jagung bakar n mee rebus(nmpak YUMMY!!!)...lepas puas jalan balik la kami (aku,cuya n wanie)...nak mkan nie!! bukalah mee rebus...makan2 je..pergh!!!makcik....makcik lupa nak nak letak garamkah?pak ajinomoto kah?gulakah?..mcm x masak je kuah mee rebus..hush!!!...x palah x dak rezeki ari nie...makan je lah pedal n wanie ask me finish up her meal...ok...(makan je ngan muka sdh mlm nie nak test)...nie lah dunia berniaga...ingt sng ke nak meniaga..penat woo!!ingat zaman2 ms tlng mak aku kat bazar ramadhan..laksa n bihun sup ina pian..populor wooo~~. hbslah kat c nie..nak shower..bye...

sweet memories...JOHOR...

Image